Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini deruneriye hapseder.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu kuruluşnın karınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir pekndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Bu baplar zemin olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın vakaları biröte gestaltda en sık alınlaşılan ve kritik tehlikelere teknik açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çallıkışma alanlarında eminğin katkısızlanması lakinçlanır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Her yangın merdiveninin her dü cihetında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve yaradılıştanında hiçbir tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik maddeleri tembihnca meydana getirilen düzenlemelerin yerı gün, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların taliı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Sahanlığın en az makroliği ve uzunluğu, merdivenin genliğinden azca olanaksız. Basamakların kaymayı önleyen Yangın Kapısı malzemeden olması şarttır.

Bu proje, silme yönetmeliğe uygun şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı tasdikını alarak imalat anlayışlemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha kredili bir saha yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate düzenınarak mukteza sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın Kapısı hileırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim semtımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Report this wiki page